Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Citron- och kardemummayoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kokosglass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Trefrukts-marmelad med chili

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Inkokta äpplen

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Glass med kokos och varm frukt i lime

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(17)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Citron- och kardemummayoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kokosglass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Trefrukts-marmelad med chili

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Inkokta äpplen

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Glass med kokos och varm frukt i lime

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(17)