Tiramisuglasstårta

Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kokosglass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Gräddfilspannacotta med kanelstekta äpplen

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Saffransinkokta päron med björnbär

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pannkakor med frukt och kokos

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppelburritos

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Citron- och kardemummayoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Inkokta äpplen

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Inlagda päron med saffran

Betyg
Betyg
(11)
Tiramisuglasstårta
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kokosglass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Gräddfilspannacotta med kanelstekta äpplen

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Saffransinkokta päron med björnbär

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pannkakor med frukt och kokos

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppelburritos

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Citron- och kardemummayoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Inkokta äpplen

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Inlagda päron med saffran

Betyg
Betyg
(11)