Picklade grönsaker

Picklade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Perfekt sätt att få i sig grönsaker, picklad rödkål, morot, gurka, blomkål och rödlök passar till nsäatn allt. Recept ur kokboken: Klimatmaten av Ann-Cathrine johnsson och Lena Djuphammar.

Tillagningstid: 10 min + minst 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Valfri mängd
  • 3 delar vatten
  • 2 delar strösocker
  • 1 del ättiksprit (12 %)
  • Valfria grönsaker, t ex
  • rödkål
  • morot
  • gurka
  • blomkål
  • rödlök

Gör så här

  1. Värm vatten, socker och ättika i enkastrull tills sockret smält.
  2. Ansa/skala grönsakerna och skär imindre bitar. Lägg i en glasburk. Hällöver lagen så det täcker och låt svalna.Förvara i kylen. Håller länge!

Tips

Ättikspritenkan bytasut mot t exvitvinsvinägerelleräppelcidervinäger.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vegetarisk gulaschsoppa

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Morotskaka med glasyr

Betyg
Betyg
(122)
Spara recept

Asiatisk råkostsallad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Ljummen primörsallad med krämig dressing

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Varm morots- och kanelsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostade rotfrukter med spenatpesto

Betyg
Betyg
(4)
Picklade grönsaker
8 st
  • Ingredienser (8)
  • Valfri mängd
  • 3 delar vatten
  • 2 delar strösocker
  • 1 del ättiksprit (12 %)
  • Valfria grönsaker, t ex
  • rödkål
  • morot
  • gurka
  • blomkål
  • rödlök

Picklade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Perfekt sätt att få i sig grönsaker, picklad rödkål, morot, gurka, blomkål och rödlök passar till nsäatn allt. Recept ur kokboken: Klimatmaten av Ann-Cathrine johnsson och Lena Djuphammar.

Tillagningstid: 10 min + minst 1 timme
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm vatten, socker och ättika i enkastrull tills sockret smält.
  2. Ansa/skala grönsakerna och skär imindre bitar. Lägg i en glasburk. Hällöver lagen så det täcker och låt svalna.Förvara i kylen. Håller länge!

Tips

Ättikspritenkan bytasut mot t exvitvinsvinägerelleräppelcidervinäger.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vegetarisk gulaschsoppa

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Morotskaka med glasyr

Betyg
Betyg
(122)
Spara recept

Asiatisk råkostsallad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Ljummen primörsallad med krämig dressing

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Varm morots- och kanelsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostade rotfrukter med spenatpesto

Betyg
Betyg
(4)