Oxfilé
Laga lyxig oxfilé med bearnaisesås, rödvinsås eller kanske en klassisk Biff Rydberg? Här finns recept med oxfilé!
Krämig oxfilépasta med champinjoner, lök och grädde. Så gott och perfekt till helgmiddag.
Krämig oxfilépasta med champinjoner, lök och grädde. Så gott och perfekt till helgmiddag.
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2022-04-06
En favorit hos oss! Gör såsen först som får puttra lite sedan vänder jag ner den finstrimlade oxfilén snabbt i stekpannan och sist kokar jag pastan😊 Har varit en mycket uppskattad rätt av våra middagsgäster
2022-01-11
Hej Erika, oxfonden bör man ha med, men konjaken tillsätter man bara om vill. Börja med 0,5 msk konjak och smaka ev av med mer. Lycka till!
2022-01-04
De som använder maizena funderar jag på om ni verkligen har i pasta vatten samt använder en tranktör panna att vända och koka pastan med såsen sista 2 min. Blir stor skillnad, en pasta sås ska alltid blandas med pastan..
2022-01-02
Så himla god rätt! Har bjudit flera gånger på denna anrättning. Perfekt att förbereda såsen med svampen, steka på oxfilébitarna och sedan bara värmen på och blanda när pastan är i kok. Jag har dock lagt till lite syra (citronsaft) i såsen samt majzenaredning efter behag. Och jag serverar pastan för sig själv, så kan man själv blanda.
2021-12-30
Det står ev konjak, menar ni att man ersätter oxfonden med konjak eller att man tar båda? Hur stor mängd konjak?
2021-11-09
Så god och så lättlagad. Kommer blir många fler gånger!
2021-09-10
Hej Karin, kul att du gillar vår populära oxfilépasta! Ett tips för tjockare sås är att använda tjockare grädde - med vispgrädde blir det riktigt krämig och god :) Trevlig helg! /Elsa, webbredaktör
2021-09-08
Mycket gott, kommer nog reda såsen lite nästa gång så den blir något tjockare.
2021-08-30
Väldigt lättlagad!
2021-05-27
Supergott gjorde den vegetarisk med Oumph och grönsaksbuljong. Familjen tycker det smakar ”restaurangmat”.
2021-04-03
Det var ju så gott att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Blir definitivt ett av mina mer återkommande recept!
2021-03-28
I med konjak, sambal oelek och mycket svartpeppar plus redde av med brun maizenaredning så blev det fem plus!
2021-01-26
Toppen väldigt god.
2020-12-06
Mycket gott
2020-10-26
WOW! Underbart god pastarätt!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Ewa
2022-04-06
En favorit hos oss! Gör såsen först som får puttra lite sedan vänder jag ner den finstrimlade oxfilén snabbt i stekpannan och sist kokar jag pastan😊 Har varit en mycket uppskattad rätt av våra middagsgäster
2022-01-11
Hej Erika, oxfonden bör man ha med, men konjaken tillsätter man bara om vill. Börja med 0,5 msk konjak och smaka ev av med mer. Lycka till!
Alexander
2022-01-04
De som använder maizena funderar jag på om ni verkligen har i pasta vatten samt använder en tranktör panna att vända och koka pastan med såsen sista 2 min. Blir stor skillnad, en pasta sås ska alltid blandas med pastan..
Monica Gertie Linda
2022-01-02
Så himla god rätt! Har bjudit flera gånger på denna anrättning. Perfekt att förbereda såsen med svampen, steka på oxfilébitarna och sedan bara värmen på och blanda när pastan är i kok. Jag har dock lagt till lite syra (citronsaft) i såsen samt majzenaredning efter behag. Och jag serverar pastan för sig själv, så kan man själv blanda.
Erika
2021-12-30
Det står ev konjak, menar ni att man ersätter oxfonden med konjak eller att man tar båda? Hur stor mängd konjak?
Nöjd kund
2021-11-09
Så god och så lättlagad. Kommer blir många fler gånger!
2021-09-10
Hej Karin, kul att du gillar vår populära oxfilépasta! Ett tips för tjockare sås är att använda tjockare grädde - med vispgrädde blir det riktigt krämig och god :) Trevlig helg! /Elsa, webbredaktör
Karin
2021-09-08
Mycket gott, kommer nog reda såsen lite nästa gång så den blir något tjockare.
Henrik
2021-08-30
Väldigt lättlagad!
Staffan
2021-05-27
Supergott gjorde den vegetarisk med Oumph och grönsaksbuljong. Familjen tycker det smakar ”restaurangmat”.
Anita
2021-04-03
Det var ju så gott att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Blir definitivt ett av mina mer återkommande recept!
Veronica
2021-03-28
I med konjak, sambal oelek och mycket svartpeppar plus redde av med brun maizenaredning så blev det fem plus!
Göran
2021-01-26
Toppen väldigt god.
Siw
2020-12-06
Mycket gott
Jessica
2020-10-26
WOW! Underbart god pastarätt!