
Spröda vaniljbröd
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
24 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 ägg
- 0.75 dl socker
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 dl vetemjöl
- 100 g mörk blockchoklad
Gör så här
- Värm ugnen. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten med en liten sked till ca 12 cm långa, tunna stänger på plåtarna med bakplåtspapper.
- Grädda i mitten av ugnen tills kakorna blivit guldgula, 5-6 minuter.
- Smält eventuellt lite choklad enligt anvisning på förpackningen att garnera kakorna med.
Spröda vaniljbröd
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
24 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Värm ugnen. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten med en liten sked till ca 12 cm långa, tunna stänger på plåtarna med bakplåtspapper.
- Grädda i mitten av ugnen tills kakorna blivit guldgula, 5-6 minuter.
- Smält eventuellt lite choklad enligt anvisning på förpackningen att garnera kakorna med.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!