Spröda vaniljbröd

Spröda vaniljbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
24 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 ägg
  • 0.75 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 100 g mörk blockchoklad

Gör så här

  1. Värm ugnen. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten med en liten sked till ca 12 cm långa, tunna stänger på plåtarna med bakplåtspapper.
  2. Grädda i mitten av ugnen tills kakorna blivit guldgula, 5-6 minuter.
  3. Smält eventuellt lite choklad enligt anvisning på förpackningen att garnera kakorna med.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Spröda vaniljbröd
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 ägg
  • 0.75 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 100 g mörk blockchoklad

Spröda vaniljbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
24 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm ugnen. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten med en liten sked till ca 12 cm långa, tunna stänger på plåtarna med bakplåtspapper.
  2. Grädda i mitten av ugnen tills kakorna blivit guldgula, 5-6 minuter.
  3. Smält eventuellt lite choklad enligt anvisning på förpackningen att garnera kakorna med.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!