Kryddig köttfärsröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

Kardemumma och senap gör denna köttfärsröra spännande och kryddig.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g köttfärs
  • 2 msk margarin
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 2 grovrivna morötter
  • 6 dl finstrimlad vitkål
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 krm malen kardemumma
  • 1 msk senap
  • 1 msk soja
  • 1 köttbuljongtärningar
  • 1.5 dl vatten
  • Tillbehör:
  • 400 g pasta enligt anvisning på förpackning
  • 0.5 strimlad paprika

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i fettet i en gryta, under omrörning tills den är jämnt grynig.
    Lägg i och fräs lök, vitlök och morötter.
    Tillsätt vitkål, kryddor, smulad buljongtärning och rör om.
    Koka under lock på svag värme ca 10 min.
    Servera med tillbehören.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kassler med äpple och dragon

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Indiska köttfärsknyten

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kassler- och äppelcouscous

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Köttbullar i kokossås

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(28)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 400 g köttfärs
  • 2 msk margarin
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 2 grovrivna morötter
  • 6 dl finstrimlad vitkål
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 krm malen kardemumma
  • 1 msk senap
  • 1 msk soja
  • 1 köttbuljongtärningar
  • 1.5 dl vatten
  • Tillbehör:
  • 400 g pasta enligt anvisning på förpackning
  • 0.5 strimlad paprika

Kryddig köttfärsröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

Kardemumma och senap gör denna köttfärsröra spännande och kryddig.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i fettet i en gryta, under omrörning tills den är jämnt grynig.
    Lägg i och fräs lök, vitlök och morötter.
    Tillsätt vitkål, kryddor, smulad buljongtärning och rör om.
    Koka under lock på svag värme ca 10 min.
    Servera med tillbehören.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kassler med äpple och dragon

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Indiska köttfärsknyten

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kassler- och äppelcouscous

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Köttbullar i kokossås

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(28)