Färskostbollar med citron och dill

Färskostbollar med citron och dill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Ett krämigt tillbehör till kräftskivan.

Tillagningstid: 4 timmar
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g Kesella, 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 liten citron, rivet skal
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till dekorering:
  • 1 msk grovhackad dill
  • 1 citron, tunt strimlat skal

Gör så här

  1. Häll kesellan i ett kaffefilter och låt rinna av i cirka 3 timmar. Blanda den avrunna kesellan med dill, citronskal, salt och peppar.
  2. Forma med hjälp av två skedar åtta stycken bollar. Strö över dill och citronskal. Låt stå i kylen minst 1 timme. Servera bollarna till nybakat bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Aubergine med saffransyoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Brioche saffransbullar

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Krämig wasabisill

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Skagenröradipp med chips

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Avokado- och fetaoströra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Potatissallad med gräddfil

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Färskostbollar med citron och dill
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g Kesella, 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 liten citron, rivet skal
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till dekorering:
  • 1 msk grovhackad dill
  • 1 citron, tunt strimlat skal

Färskostbollar med citron och dill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Ett krämigt tillbehör till kräftskivan.

Tillagningstid: 4 timmar
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll kesellan i ett kaffefilter och låt rinna av i cirka 3 timmar. Blanda den avrunna kesellan med dill, citronskal, salt och peppar.
  2. Forma med hjälp av två skedar åtta stycken bollar. Strö över dill och citronskal. Låt stå i kylen minst 1 timme. Servera bollarna till nybakat bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Aubergine med saffransyoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Brioche saffransbullar

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Krämig wasabisill

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Skagenröradipp med chips

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Avokado- och fetaoströra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Potatissallad med gräddfil

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)