Persisk rabarbergryta
  • Tid 30 min

Persisk rabarbergryta

2.88 (8 betyg)

Rabarber är inte bara en efterrätts-råvara, upptäck dess allsidighet i denna syrliga gryta.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 1 skivad gul lök
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 tsk gurkmeja
  • 2.5 msk olja
  • 500 g rabarber, skalad och skuren i biter
  • 3 potatisar, skalade och skurna i bitar
  • 1 msk socker
  • 200 g gröna bönor
  • 3 dl vatten
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Fräs löken tillsammans med persilja och gurkmeja i fettet i en gryta. Lägg i rabarber och potatis. Tillsätt socker, bönor och buljong. Koka på svag värme ca 10 min.

Servering

Servera med basmatiris och sallad.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar