Brysselkål med vitlök och citron
  • Tid 10 min
  • Svårighetsgrad Enkel

Brysselkål med vitlök och citron

3.74 (53 betyg)

Sätt smak på brysselkålen med vitlök, citron och honung.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 9
  • Svårighetsgrad Enkel

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g halverad färsk brysselkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 2 pressade eller rivna vitlöksklyftor
  • 0.5 citron finrivet skal och pressad saft
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk honung
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Stek brysselkålen i olja och smör 2–3 minuter. Tillsätt lök, vitlök och citronskal och -saft.

  2. 2

    Salta, peppra och ringla över honung. Stek ytterligare 5 minuter.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig
Sätt ett betyg

8 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Margareta Lindqvist Berglund

    Mycket gott! Perfekt till köttbullar,korv och skinka. Ersätter potatis.

  • Ingela

    Väldigt gott till stekt laxfilé, smulade också fetaost över!

  • Bo Lindén

    Super Duper... yummy

  • Beckis

    Gör gott :)

Visa fler