Laxrulle med wasabi

Laxrulle med wasabi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(26)

Asiatiska smaker möter norrländsk tradition.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 g wasabi
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk citronsaft
  • 200 g färskost
  • 0.5 dl grovhackad koriander
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 100 g rucola
  • 400 g urbenad varmrökt lax

Gör så här

  1. Blanda wasabi med citron, honung och färskost. Krydda med koriander och svartpeppar. Bred ostblandningen på tortillabröd. Lägg på rucola och lax. Rulla ihop brödet. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Förvara rullarna inplastade i kylskåp. Skär upp dem i bitar strax före servering och sätt en tandpetare i varje bit.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Laxrulle med wasabi
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 25 g wasabi
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk citronsaft
  • 200 g färskost
  • 0.5 dl grovhackad koriander
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 100 g rucola
  • 400 g urbenad varmrökt lax

Laxrulle med wasabi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(26)

Asiatiska smaker möter norrländsk tradition.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda wasabi med citron, honung och färskost. Krydda med koriander och svartpeppar. Bred ostblandningen på tortillabröd. Lägg på rucola och lax. Rulla ihop brödet. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Förvara rullarna inplastade i kylskåp. Skär upp dem i bitar strax före servering och sätt en tandpetare i varje bit.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!