Julig grönsakswok
  • Tid 20 min

Julig grönsakswok

4.25 (4 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

6 portioner
  • 200 g brysselkål
  • 150 g grönkål
  • 300 g rödkål
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 strimlad röd chili
  • 1 stor skivad vitlöksklyfta
  • 1 msk ljus sirap
  • 1 tsk flingsalt
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Ansa och dela brysselkålen. Riv grönkålen i mindre blad och skär rödkålen i liknande bitar. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek grönsakerna med chili, vitlök och sirap tills de mjuknat något. Salta och servera woken varm eller ljummen till t ex julskinkan eller köttbullarna.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Servering

Pressa gärna citron över woken vid servering.
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Irene

    Till andra som traumatiserats av kokt, läbbig brysselkål i barndomen: det här är definitivt värt att testa :)