Smördegssnittar med ädelost, päron och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Perfekta tilltugget till glöggminglet. Krispig smördeg som toppas med päron, ädelost, nötter och honung.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
12 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 265 g kyld smördeg
  • 2 päron
  • 100 g ädelost
  • 1 dl valnötter
  • 3 rosmarinkvistar
  • 1 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär smördegen i tre avlånga bitar.
  2. Skiva päronen tunt med mandolin. Fördela omlott över smördegsbitarna.
  3. Toppa med smulad ost, grovhackade nötter och rosmarin.
  4. Ringla över honung och tillaga mitt i ugnen 15–20 min.
  5. Smula över lite salt och dra ett varv med pepparkvarnen. Serveras varma.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anette

2021-09-10

Detta är ljuvligt gott !!!

Liknande recept

Spara recept

Kanapé med chèvrekräm och fikon

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Lyxig dessert i glas

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Päronpizza med karamelliserad lök och stilton

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Pizza med äpple och ädelost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Örtmarinerad manchego med melon eller fikon

Betyg
Betyg
(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 265 g kyld smördeg
  • 2 päron
  • 100 g ädelost
  • 1 dl valnötter
  • 3 rosmarinkvistar
  • 1 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Smördegssnittar med ädelost, päron och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Perfekta tilltugget till glöggminglet. Krispig smördeg som toppas med päron, ädelost, nötter och honung.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
12 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär smördegen i tre avlånga bitar.
  2. Skiva päronen tunt med mandolin. Fördela omlott över smördegsbitarna.
  3. Toppa med smulad ost, grovhackade nötter och rosmarin.
  4. Ringla över honung och tillaga mitt i ugnen 15–20 min.
  5. Smula över lite salt och dra ett varv med pepparkvarnen. Serveras varma.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anette

2021-09-10

Detta är ljuvligt gott !!!

Liknande recept

Spara recept

Kanapé med chèvrekräm och fikon

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Lyxig dessert i glas

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Päronpizza med karamelliserad lök och stilton

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Pizza med äpple och ädelost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Örtmarinerad manchego med melon eller fikon

Betyg
Betyg
(0)