Saltimbocca med kalvfärs
  • Tid 20 min

Saltimbocca med kalvfärs

2.68 (38 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g kalvfärs
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 skivor lufttorkad skinka t ex parma- eller serranoskinka
  • 1 kruka salvia
  • 250 g grön sparris
Serveringsförslag:
  • 200 g rädisor eller andra primörer
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rulla kalvfärsen till åtta fingertjocka rullar, cirka 10 centimeter långa. Salta och peppra. Linda in varje rulle i först ett par salviablad, sedan en skiva lufttorkad skinka. Grilla eller stek rullarna 7-8 minuter

  2. 2

    Ansa sparrisen och grilla den cirka 3 minuter.

Servering

Servera med rädisor eller annan primör.
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • lars-erik forsgren

    KANONGOTT!!!!!!!!Med ett glas rött...mmm