Saltimbocca med kalvfärs

Bild på Saltimbocca med kalvfärs
20 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g kalvfärs
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 8 skivor lufttorkad skinka t ex parma- eller serranoskinka
  • 1 kruka salvia
  • 250 g grön sparris

Serveringsförslag:

  • 200 g rädisor eller andra primörer
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 20 minuter

Rulla kalvfärsen till åtta fingertjocka rullar, cirka 10 centimeter långa. Salta och peppra. Linda in varje rulle i först ett par salviablad, sedan en skiva lufttorkad skinka. Grilla eller stek rullarna 7-8 minuter

Ansa sparrisen och grilla den cirka 3 minuter.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Omdömen (25 stycken)

  • KANONGOTT!!!!!!!!Med ett glas rött...mmm

    av lars-erik forsgren, 30 maj 2012

Vad tycker du?

Kommentera receptet

Berätta för andra

Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

1. E-post

2. Välj lösenord

3. MedMera

Skapa inloggning med e-postadress

Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
Skapa användare

Min Återbäring

Mina butiker

Mina erbjudanden

Mina inköpslistor

Mina recept

Mina middagar

Vecka 17

Planera middagar V.17

Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

Lägg i inköpslistan

Vecka 18

Planera middagar V.18

Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

Lägg i inköpslistan

Mina Idéer