Saltimbocca med kalvfärs

Bild på Saltimbocca med kalvfärs
20 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g kalvfärs
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 8 skivor lufttorkad skinka t ex parma- eller serranoskinka
  • 1 kruka salvia
  • 250 g grön sparris

Serveringsförslag:

  • 200 g rädisor eller andra primörer
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 20 minuter

Rulla kalvfärsen till åtta fingertjocka rullar, cirka 10 centimeter långa. Salta och peppra. Linda in varje rulle i först ett par salviablad, sedan en skiva lufttorkad skinka. Grilla eller stek rullarna 7-8 minuter

Ansa sparrisen och grilla den cirka 3 minuter.

Servering

Servera med rädisor eller annan primör.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (35 stycken)

  • KANONGOTT!!!!!!!!Med ett glas rött...mmm

    av lars-erik forsgren, 30 maj 2012

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!