Grillad grilloumimacka och högrevsburgare med karamelliserad lök

Grilla i sommar - grillrecept till buffén

Grillat är både gott och enkelt. Här hittar du de bästa grillrecepten som gör den grillade fisken, kycklingen, köttet och grilltillbehören ännu godare. Har du svårt att välja vilket grillrecept som är godast? Bjud på grillbuffé och avsluta med att även lägga efterrätten på grillen.

Grillspett

Grillspett är grillsäsongens måste! Välj och vraka bland våra utsökta grillspett med grönsaker, kött, fisk, frukt och bär.

Grilla kyckling

Kycklingen blir sällan så saftig som när den grillas. Här finns allt från minutfiléer till kryddig kyckling med plommon.

Grilla kött

Ta fram grillen och grilla kött! Entrecôte, oxfilé, fläskfilé, lamm eller högrev - vi har alla grillrecepten för kött.

Grilltips

Med våra tips får du kycklingen saftigare, fisken mer smakrik och lammet extra mört. Här hittar du grilltips och grillfilmer.

Hamburgare

Att grilla hamburgare är en riktig klassiker och variations- möjligheterna är oändliga. Bjud familj och vänner på burgare direkt från grillen.

Grilla korv

Att grilla korv är trendigt. Hitta din favorit bland smakrika korvar och duka upp en härlig buffé med salsiccia, chorizo och bratwurst.

Grilla lax

Grillad lax är både gott och enkelt. Grilla hel laxfilé, laxbiffar eller trä upp laxen på grillspett. Här hittar du recept på all typ av grillad lax.

Fler erbjudanden till din e-post

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och få fler och bättre erbjudanden. Dessutom får du erbjudanden som är baserade på vad just du brukar handla.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!