Smörrebröd på svenska
Smörrebröd på svenska
  • Tid 10 min

Smörrebröd på svenska

0 (0 betyg)

En utsökt matig smörgås med svenska smaker, fin som förrätt och även som plockmat.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 2 msk yoghurt 10 %
  • 1 msk majonnäs
  • 0.5 skivat danskt rågbröd (en skiva per portion)
  • 2 msk smör
  • 4 kokta och skivade färskpotatisar
  • 200 g matjessill
  • 1.5 msk hackad gräslök
  • 1 msk rostad lök
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda ihop yoghurt och majonnäs. Smöra brödskivorna och dela dem i fyra mindre bitar.

  2. 2

    Lägg en potatisskiva, en bit matjessill och en klick yoghurt- och majonnäsröra på rågbrödet. Toppa med hackad gräslök och rostad lök.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar