Smörrebröd på svenska

Smörrebröd på svenska

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

En utsökt matig smörgås med svenska smaker, fin som förrätt och även som plockmat.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 2 msk yoghurt 10 %
  • 1 msk majonnäs
  • 0.5 skivat danskt rågbröd (en skiva per portion)
  • 2 msk smör
  • 4 kokta och skivade färskpotatisar
  • 200 g matjessill
  • 1.5 msk hackad gräslök
  • 1 msk rostad lök

Gör så här

  1. Blanda ihop yoghurt och majonnäs. Smöra brödskivorna och dela dem i fyra mindre bitar.
  2. Lägg en potatisskiva, en bit matjessill och en klick yoghurt- och majonnäsröra på rågbrödet. Toppa med hackad gräslök och rostad lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Smörrebröd på svenska
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 msk yoghurt 10 %
  • 1 msk majonnäs
  • 0.5 skivat danskt rågbröd (en skiva per portion)
  • 2 msk smör
  • 4 kokta och skivade färskpotatisar
  • 200 g matjessill
  • 1.5 msk hackad gräslök
  • 1 msk rostad lök

Smörrebröd på svenska

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

En utsökt matig smörgås med svenska smaker, fin som förrätt och även som plockmat.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda ihop yoghurt och majonnäs. Smöra brödskivorna och dela dem i fyra mindre bitar.
  2. Lägg en potatisskiva, en bit matjessill och en klick yoghurt- och majonnäsröra på rågbrödet. Toppa med hackad gräslök och rostad lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!