Gubbröra med ansjovissill

Gubbröra med ansjovissill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Vackert färgglad gubbröra med ansjovis, potatis, rädisor och ägg. Krämig och gott med gräddfil och majonnäs blir det en succé!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
  • 4 kokta potatisar
  • 1 burk ansjoviskryddad sill (240 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 knippe rädisor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil

Gör så här

  1. Tärna potatis, sill, ägg och lök fint.
  2. Skär gräslöken fint och klyfta rädisorna.
  3. Varva alla ingredienserna i olika lager i en fin burk enligt ordningen på bilden.

Tips

Perfekt till knytkalaset!

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gubbröra med ansjovissill
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 kokta potatisar
  • 1 burk ansjoviskryddad sill (240 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 knippe rädisor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil

Gubbröra med ansjovissill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Vackert färgglad gubbröra med ansjovis, potatis, rädisor och ägg. Krämig och gott med gräddfil och majonnäs blir det en succé!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner

Gör så här

  1. Tärna potatis, sill, ägg och lök fint.
  2. Skär gräslöken fint och klyfta rädisorna.
  3. Varva alla ingredienserna i olika lager i en fin burk enligt ordningen på bilden.

Tips

Perfekt till knytkalaset!

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!