Gubbröra med ansjovissill

Gubbröra med ansjovissill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Vackert färgglad gubbröra med ansjovis, potatis, rädisor och ägg. Krämig och gott med gräddfil och majonnäs blir det en succé!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kokta potatisar
  • 1 burk ansjoviskryddad sill (240 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 knippe rädisor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil

Gör så här

  1. Tärna potatis, sill, ägg och lök fint.
  2. Skär gräslöken fint och klyfta rädisorna.
  3. Varva alla ingredienserna i olika lager i en fin burk enligt ordningen på bilden.

Tips

Perfekt till knytkalaset!

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gubbröra med ansjovissill
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 kokta potatisar
  • 1 burk ansjoviskryddad sill (240 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 knippe rädisor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil

Gubbröra med ansjovissill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Vackert färgglad gubbröra med ansjovis, potatis, rädisor och ägg. Krämig och gott med gräddfil och majonnäs blir det en succé!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna potatis, sill, ägg och lök fint.
  2. Skär gräslöken fint och klyfta rädisorna.
  3. Varva alla ingredienserna i olika lager i en fin burk enligt ordningen på bilden.

Tips

Perfekt till knytkalaset!

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!