Gubbens sill

Gubbens sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

När du ställer fram Gubbens sill är det sommar!

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 förpackning matjessillfiléer ( á 200 g)
  • 5 medelstora kalla kokta potatisar
  • 3 hårdkokta ägg
  • 0.5 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • peppar

Gör så här

  1. Skär sill, potatis och ägg i små bitar. Hacka eller klipp gräslöken. Häll gräddfil i en bunke. Vänd ner sill och potatis.
  2. Vänd ner hälften av gräslöken och hälften av äggen. Lägg upp på ett serveringsfat och garnera med resten av äggen och gräslöken. Dra ett varv med pepparkvarnen.

Tips

Byt matjes mot 5-minuterssill om du tycker den är godare.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gubbens sill
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 förpackning matjessillfiléer ( á 200 g)
  • 5 medelstora kalla kokta potatisar
  • 3 hårdkokta ägg
  • 0.5 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • peppar

Gubbens sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

När du ställer fram Gubbens sill är det sommar!

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sill, potatis och ägg i små bitar. Hacka eller klipp gräslöken. Häll gräddfil i en bunke. Vänd ner sill och potatis.
  2. Vänd ner hälften av gräslöken och hälften av äggen. Lägg upp på ett serveringsfat och garnera med resten av äggen och gräslöken. Dra ett varv med pepparkvarnen.

Tips

Byt matjes mot 5-minuterssill om du tycker den är godare.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!