Säljare & bitr Butikschef - Coop Varvet Luleå och Coop Norra Ringen Piteå

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi öppnar snart våra nya butiker Coop Varvet i Luleå och Coop Norra Ringen i Piteå. Vi söker nu glada och positiva medarbetare som vill vara med på resan.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

  • Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
  • Skylta om i butiken
  • Hantera reklamationer och klagomål enlig gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsterna är tillsvidare på deltid. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll samt helg.

Vi behöver också en bitr Butikschef/säljare som tillsammans med Butikschefen tar ansvar för butikens alla delar och framförallt coachar säljarna i det dagliga arbetet. Låter det som en intressant utmaning? Ange i så fall i din ansökan varför den rollen passar dig.

https://www.coop.se/jobb