Coop Norrbotten

Coop Norrbotten är ett matinspirerat detaljhandelsföretag som ägs av över 141.000 medlemmar och har verksamhet i länets alla kommuner.

Vi är många som vill handla lokalt för att gynna den egna orten och bidra till en mer hållbar framtid. Coop Norrbotten är norrbottningarnas egna matkedja som ägs av oss medlemmar. Vinsten från butikerna går oavkortat tillbaka till länet i form av nya butiker, jobb och allt som gör vardagen ännu härligare i vår del av landet. I mer än 25 år har vi satsat på lokal mat. Idag kommer hälften av vår färskvaruförsäljning från lokala producenter vilket skapar arbetstillfällen och mindre miljöbelastning, samtidigt som skattepengar stannar kvar i länet. Så lokalt att man blir lycklig. 

Tillsammans bidrar vi till den goda kraften i Norrbotten.

Butiker & stormarknader

Veckans reklamblad, öppettider, tjänster, kontaktuppgifter, adresser m.m. för Coop Norrbottens butiker och stormarknader.

Aktuella nyheter

Här läser du de senaste nyheterna om Coop Norrbotten.

Bli medlem

Dra ditt Coop Medlemskort nästa gång du handlar! Som medlem får du poäng på allt du handlar, personliga erbjudanden, medlemspriser m.m.

Miljöarbete

Länge leve blåst & regn! Coop Norrbottens butiker drivs med el från vind och vatten. Elen kommer endast från förnybara källor.

Lokal mat

Närmare hälften av färskvaruförsäljningen kommer från lokala producenter. Ett par hundra arbetstillfällen, mindre miljöbelastning och skattepengar kvar i länet är några effekter av 25 års satsning på Lokal mat.

Demokratisk förening

Coop Norrbotten styrs av aktiva medlemmar, inte av passiva ägare. De förtroendevalda är ansvariga inför medlemmarna. Alla medlemmar har lika rösträtt. Principen är enkel och demokratisk. En medlem, en röst.

Presservice

Logotyper, bildbank och info om Coop Norrbottens verksamhet

Coop app för smartphone

Med Coops app köper du maten med ett tryck och får den direkt hem till dörren när det passar dig. Ta del av aktuella erbjudanden och välj bland ett stort utbud av hållbara varor.

Söker du jobb?

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största privata arbetsgivare med många olika sorters jobb.

Historia

Coop Norrbottens historia från begynnelsen till nutid.

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till servicekontor och butiker samt Coop Norrbottens organisation

Sponsring

Coop Norrbotten kan bevilja sponsringsbidrag till samarbetspartners. Ansökan sker med blankett på hemsidan.

Bolist byggmarknad

Vi driver bygghandel med Bolist som leverantör. Här finns allt från skruvar och muttrar till verktyg, färg och byggmaterial.

Restaurang

Välj mellan husmanskost, grillat och en härlig salladsbuffé. Öppet: Mån-fre 10-18, lör-sön 10-17. Tel: 010-747 70 35.

Årsrapport

Årsrapporten är en kort summering av föreningens aktiviteter under det gångna året. Den innehåller relevant information om så väl verksamheten som ekonomin.