Sponsring

Coop Norrbotten kan bevilja sponsringsbidrag till samarbetspartners. Ansökan sker med blankett på hemsidan.

Ansökningsblankett sponsring

Motprestation

Förutsättningen för att sponsorstöd ska utbetalas är bl.a. att vår banderoll placeras väl synligt på er hemarena samt att er klubb/förening kan ställa upp med hjälp del av dag vid medlemsdag, inventering eller dylikt i någon av våra butiker/stormarknader vid något tillfälle under årets lopp.
I blanketten fyller ansökaren i lämpliga motprestationer.
Datum för motprestation kommer att meddelas av butiken/stormarknaden.

Beslut om sponsring

Coop Norrbottens affärsledning tar beslut om sponsring en ggr/månad.
Ansökningar som kommit in via vår ansökningsblankett behandlas och besvaras.

Befrielse från skatteavdrag

Ansökande klubb skall ha beslut från Skatteverket om att sponsorutbetalaren har befrielse från skatteavdrag på sponsorsumman som utbetalas till ansökande klubb.

Norrbottens mest mediabevakade arena

Som ett led i marknadsföringen av varumärket Coop har avtal tecknats för namnet på arenan som därigenom fick namnet Coop Norrbotten Arena.

Coop Norrbotten Arena är Norrbottens huvudarena och mest mediabevakade anläggning för elitishockey, konståkning, curling, korpidrott, skolverksamhet, mässor, konserter, fester, större TV-arrangemang m.m. av varierande slag. Evenemangsarenan rymmer ca 6.000 "fasta" platser.

Norrbottens distriktsmästerskap i fotboll

Som ett led i marknadsföring av varumärket Coop samt i syfte att främja den starkt växande fotbollsrörelsen i Norrbotten har ett avtal träffats mellan Coop Norrbotten och Norrbottens Fotbollsförbund.
Sammantaget spelas mer än 250 Coop Norrbotten Cup matcher i Norrbotten årligen. DM i fotboll startade 1928, där Bodens BK stod som slutgiltig segrare och många är de klubbar som har fått förmånen att kalla sig för distriktsmästare i fotboll.

Coop Norrbotten Cup logotyp, klicka här