Poängen med att vara medlem

Som medlem får du poäng på allt du handlar, medlemspriser, personliga erbjudanden, rabatt hos våra partner och mycket mer.

Vanliga frågor

 • Som medlem får du poäng på allt du handlar, medlemspriser, personliga erbjudanden, rabatt hos våra partner och mycket mer. Poängen ökar ju mer du handlar, upp till 5 poäng/krona. Poängen kan du växla till värdecheckar som du kan använda i din Coop-butik.

  Du kan också välja att växla poängen till värdebevis eller produkter hos någon av våra utvalda partner. Poängen sparas i 3 år och när du använder dem, använder du de äldsta poängen först.

 • Vad du vill använda dina poäng till är helt upp till dig. Du kan välja att plocka ut värdecheckar som du sedan kan använda när du handlar på Coop. Eller så kan du välja att använda dem till något hos vara partner. Gå in i Poängshoppen för att se vad du kan använda dina poäng till. Du hittar Poängshoppen här på coop.se, i Medlemspunkten i butik och i Coop-appen.

  1. Gå in i Poängshoppen här på coop.se, i Coop-appen eller i Medlemspunkten i butik. 
  2. Välj mellan olika värdecheckar från Coop eller värdebevis från någon av våra utvalda partner.
  3. Om du väljer en värdecheck på Coop, laddas den på samtliga medlemskort som tillhör hushållet och rabatten kan du välja att använda nästa gång du handlar (kom ihåg att köpbeloppet behöver överskrida rabattens värde). 
  4. Väljer du ett erbjudande från någon av våra partner, får du en kampanjkod mailad till dig, som du sedan uppger vid kontakt med partnern. 
 • För att använda poängen via Medlemspunkten drar man bara sitt medlemskort i kortläsaren, då ser man hur mycket poäng man har och kan enkelt använda dem i poängshoppen. Väljer man en värdecheck laddas den direkt på medlemskortet och går att använda i kassan, förutsatt att värdet på köpet överskrider värdet på checken. Man kan även logga in i medlemspunkten med samma inloggningsuppgifter som man använder när man loggar in på coop.se.

 • Du kan se aktuellt poängsaldo när du loggar in på coop.se, i appen eller i Medlemspunkten i butik. Där kan du även se om du har några poäng som riskerar att förfalla inom det närmsta året.

 • Coop är ingen vanlig matkedja, vi är ett kooperativ där du som medlem är med och deläger. Som medlem hos oss blir du även medlem i din lokala konsumentförening. De 100 kr du erlägger i medlemsinsats innebär att du blir delägare i din lokala konsumentförening. Din medlemsinsats får du tillbaka om du väljer att lämna Coop.

 • Ingen fara. Missa inga poäng, medlemspriser och rabatter genom att koppla ditt vanliga betalkort till ditt medlemskap. Då behöver du inget medlemskort i plånboken och det är samtidigt bättre för miljön. Om du föredrar ett fysiskt kort kan du alltid kontakta kundservice.
  imagewdn3h.png

 • Om du har ett äldre Coop-kort/medlemskort som det står MedMera på, fungerar det precis likadant som ett nyare kort. Så länge kortets magnetremsa fungerar att dra i kortläsaren vid ex. ShopExpress och i kassan behöver det inte bytas ut.

  imagej79tq.png