Aktuella nyheter

Här läser du de senaste nyheterna om Coop Norrbotten.

Invigning av Stora Coop Kiruna

Coop Norrbotten fortsätter att investera i sina butiker. Fredagen 15 december var det festligheter för stora och små i Kiruna när Coop Forum firade omställningen till Stora Coop.

Invigning av Stora Coop Boden

Coop Norrbotten fortsätter att investera i sina butiker. Fredagen 15 december var det festligt i Boden när Coop Forum blev Stora Coop.

Invigning av Stora Coop Storheden

Coop Norrbotten fortsätter att investera i sina butiker. Fredagen 24 november var det fest på Storheden när Coop Forum hade nyöppning efter sin omställning till Stora Coop.

Accretus får utmärkelsen årets kooperativa verksamhet i Norrbotten

Tisdag 15 november delade Coop Norrbotten och Coompanion Nord ut priset till årets kooperativ i Norrbotten. Mottagare av priset är Accretus, ett personalkooperativ som jobbar med att utveckla och utbilda företag och individer genom bland annat kompetensutveckling, utbildning, information och vägledning.

Coop invigde helrenoverad butik i Pajala med miljövänliga lösningar

Torsdagen den 16 november invigde Coop i Pajala sin helrenoverade butik med fokus på matglädje, ekologi och hållbarhet.

Coop invigde renoverad butik och laddstolpe i Arvidsjaur

Fredagen den 27 oktober invigde Coop Arvidsjaur sin renoverade butik med fokus på matglädje och hållbarhet. Det var dessutom invigning för den laddstolpe för el-bil som Coop Norrbotten investerat i och placerat intill butiken. Den femte av sex planerade laddstolpar i länet.