Aktuella nyheter

Här läser du de senaste nyheterna om Coop Norrbotten.

Coop Norrbotten söker e-handelschef

Coop Norrbotten är den marknadsledande dagligvaruhandeln i Norrbotten. Vi driver 38 butiker i samtliga av Norrbottens 14 kommuner. Vi ägs av våra medlemmar och existerar för våra medlemmars skull. Med det kommer ett ansvar att erbjuda prisvärda och hållbara varor och lösningar. Nu ska vi bli bäst på e-handel i Norrbotten och söker därför någon som vill hjälpa oss att nå det målet.

Invigning av Stora Coop Kiruna

Coop Norrbotten fortsätter att investera i sina butiker. Fredagen 15 december var det festligheter för stora och små i Kiruna när Coop Forum firade omställningen till Stora Coop.

Invigning av Stora Coop Boden

Coop Norrbotten fortsätter att investera i sina butiker. Fredagen 15 december var det festligt i Boden när Coop Forum blev Stora Coop.

Invigning av Stora Coop Storheden

Coop Norrbotten fortsätter att investera i sina butiker. Fredagen 24 november var det fest på Storheden när Coop Forum hade nyöppning efter sin omställning till Stora Coop.

Accretus får utmärkelsen årets kooperativa verksamhet i Norrbotten

Tisdag 15 november delade Coop Norrbotten och Coompanion Nord ut priset till årets kooperativ i Norrbotten. Mottagare av priset är Accretus, ett personalkooperativ som jobbar med att utveckla och utbilda företag och individer genom bland annat kompetensutveckling, utbildning, information och vägledning.

Coop invigde helrenoverad butik i Pajala med miljövänliga lösningar

Torsdagen den 16 november invigde Coop i Pajala sin helrenoverade butik med fokus på matglädje, ekologi och hållbarhet.

Coop invigde renoverad butik och laddstolpe i Arvidsjaur

Fredagen den 27 oktober invigde Coop Arvidsjaur sin renoverade butik med fokus på matglädje och hållbarhet. Det var dessutom invigning för den laddstolpe för el-bil som Coop Norrbotten investerat i och placerat intill butiken. Den femte av sex planerade laddstolpar i länet.