Nötiga marshmallows

Nötiga marshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 5 minuter + 1 timme att svalna och torka
35 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g marshmallows
  • 140 g pistagenötter
  • 1.5 dl florsocker

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke och låt smälta i mikron på hög effekt. Det går snabbt och tiden beror på mikrons effekt så var vaksam. Häll genast ner nötterna och rör snabbt runt.
  2. Strö ut florsocker på bänken och doppahänderna i sockret innan du tar upp marshmallowsklumpen. Lägg den på florsockret och forma till en lång rulle, cirka 2 cm i diameter. Tryck ihop så rullen får raka kanter. Låt ligga och svalna i 30 minuter.
  3. Skär i kuber och låt torka ytterligare 30 minuter. Då klibbar de inte ihop så mycket.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anki

2015-06-30

Alltså, helt klart det godaste och enklaste godiset man kan baka!

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Mandelmusslor

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Cornflakeskakor med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Knäckig saffranstosca

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Påskens morotstårta

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(63)
Nötiga marshmallows
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 100 g marshmallows
  • 140 g pistagenötter
  • 1.5 dl florsocker

Nötiga marshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 5 minuter + 1 timme att svalna och torka
35 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke och låt smälta i mikron på hög effekt. Det går snabbt och tiden beror på mikrons effekt så var vaksam. Häll genast ner nötterna och rör snabbt runt.
  2. Strö ut florsocker på bänken och doppahänderna i sockret innan du tar upp marshmallowsklumpen. Lägg den på florsockret och forma till en lång rulle, cirka 2 cm i diameter. Tryck ihop så rullen får raka kanter. Låt ligga och svalna i 30 minuter.
  3. Skär i kuber och låt torka ytterligare 30 minuter. Då klibbar de inte ihop så mycket.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anki

2015-06-30

Alltså, helt klart det godaste och enklaste godiset man kan baka!

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Mandelmusslor

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Cornflakeskakor med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Knäckig saffranstosca

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Påskens morotstårta

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(63)