Mandelmassekakor

Betyg (1-5):
2.6 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:175º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (1)
  • 500 g mandelmassa

Gör så här

  1. Skär mandelmassan i centimetertjocka skivor och lägg på plåt med bakplåtspapper.
  2. Grädda mitt i ugnen cirka 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christine

2017-04-01

Väldigt goda och otroligt lättbakade. Rulla mandelmassan i kanel innan du skär den i skivor!

C C. J

2014-12-02

Dyr kakdeg men väldigt gott

hj

2014-02-16

Hej

Liknande recept

Blåbär med mandelmassa och vit choklad

(12)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(6)

Saffranskransar med mandelfyllning

(2)

Saffransbullpanna

(8)

Apelsinchokladtryfflar på biskvibotten - Lotta Lundgren

(12)

Mini-biskvier

(30)

Saffranskaka

(33)

Lussebullar med kvarg

(112)
1 st
  • Ingredienser (1)
  • 500 g mandelmassa

Mandelmassekakor

Betyg (1-5):
2.6 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:175º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär mandelmassan i centimetertjocka skivor och lägg på plåt med bakplåtspapper.
  2. Grädda mitt i ugnen cirka 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christine

2017-04-01

Väldigt goda och otroligt lättbakade. Rulla mandelmassan i kanel innan du skär den i skivor!

C C. J

2014-12-02

Dyr kakdeg men väldigt gott

hj

2014-02-16

Hej

Liknande recept

Blåbär med mandelmassa och vit choklad

(12)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(6)

Saffranskransar med mandelfyllning

(2)

Saffransbullpanna

(8)

Apelsinchokladtryfflar på biskvibotten - Lotta Lundgren

(12)

Mini-biskvier

(30)

Saffranskaka

(33)

Lussebullar med kvarg

(112)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies