Krispiga chokladbräck

Betyg (1-5):
2.71 (17 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter + 1 timme att stelna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (2)
  • 200 g ljus eller mörk choklad
  • 7 dl puffat rostat ris eller andra flingor

Gör så här

  1. Dela chokladen i mindre bitar. Smält den i en skål över vattenbad. Rör ner valfria flingor och fördela chokladflingorna på en plåt med bakplåtspapper och platta till.
  2. Låt stå i kylskåp och stelna i cirka 1 timme och bryt sedan i bitar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Hallonsmoothie

(8)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(9)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(9)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Saffranskladdkaka

(28)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 200 g ljus eller mörk choklad
  • 7 dl puffat rostat ris eller andra flingor

Krispiga chokladbräck

Betyg (1-5):
2.71 (17 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter + 1 timme att stelna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela chokladen i mindre bitar. Smält den i en skål över vattenbad. Rör ner valfria flingor och fördela chokladflingorna på en plåt med bakplåtspapper och platta till.
  2. Låt stå i kylskåp och stelna i cirka 1 timme och bryt sedan i bitar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Hallonsmoothie

(8)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(9)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(9)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Saffranskladdkaka

(28)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies