Harpluttar

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Barnen älskar namnet och vi andra njuter av smaken!

Tillagningstid: 15 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (2)
  • 50 g vit choklad eller mjölkchoklad
  • 70 g torkade blåbär eller tranbär

Gör så här

  1. Smält choklad i mikron eller i ett vattenbad. Häll ner bären och fördela några i taget på ett bakplåtspapper. Låt stelna.

Tips

Låt chokladen tjockna lite innan du vänder ihop med bären, så fastnar den lättare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango- och jordgubbsslush

(4)

Lingon- och marängpaj

(4)

Pepparkaksmuffins med ädelosttopping

(9)

Chokladpastej med blueberry curd

(5)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Salt karamellparfait med marinerade bär

(19)

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Salsa med lingon och äpple

(2)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 50 g vit choklad eller mjölkchoklad
  • 70 g torkade blåbär eller tranbär

Harpluttar

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Barnen älskar namnet och vi andra njuter av smaken!

Tillagningstid: 15 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält choklad i mikron eller i ett vattenbad. Häll ner bären och fördela några i taget på ett bakplåtspapper. Låt stelna.

Tips

Låt chokladen tjockna lite innan du vänder ihop med bären, så fastnar den lättare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango- och jordgubbsslush

(4)

Lingon- och marängpaj

(4)

Pepparkaksmuffins med ädelosttopping

(9)

Chokladpastej med blueberry curd

(5)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Salt karamellparfait med marinerade bär

(19)

Pascha med hallon och blåbär

(5)

Salsa med lingon och äpple

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies