Fiskburgare med knaprig dressing
  • Tid 20 min

Fiskburgare med knaprig dressing

1 (1 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 17

Ingredienser

4 portioner
  • 4 st torsk, färdigpanerade bitar
  • 1 msk smör
  • 1 fänkål
  • 0.5 st citron
  • salt
  • 4 st hamburgerbröd
  • 0.5 kruka plocksallad
  • 2 st tomater, skivade
Dressing:
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 salladslök, finstrimlad
  • 1 dl smörgåsgurka, finhackad
  • 2 msk kapris
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt
  • peppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Smaka av.

  2. 2

    Stek fiskbitarna i smör i en stekpanna tills de är gyllene och genomstekta, enligt anvisning på förpackningen.

  3. 3

    Skiva fänkål supertunt (med kniv/osthyvel/mandolin). Pressa över citron och salta. Rör om.

  4. 4

    Bygg burgare med sallad, fisk, tomat, fänkål och dressing.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar