Fiskburgare med knaprig dressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st torsk, färdigpanerade bitar
  • 1 msk smör
  • 1 fänkål
  • 0.5 st citron
  • 4 st hamburgerbröd
  • 0.5 kruka plocksallad
  • 2 st tomater, skivade
  • salt
  • Dressing:
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 salladslök, finstrimlad
  • 1 dl smörgåsgurka, finhackad
  • 2 msk kapris
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 tsk dijonsenap
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. 1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Smaka av.
  2. Stek fiskbitarna i smör i en stekpanna tills de är gyllene och genomstekta, enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skiva fänkål supertunt (med kniv/osthyvel/mandolin). Pressa över citron och salta. Rör om.
  4. Bygg burgare med sallad, fisk, tomat, fänkål och dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sej i ugnen med krispig topping

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Skaldjursmarmite

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxfilé med romsås

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(121)
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 4 st torsk, färdigpanerade bitar
  • 1 msk smör
  • 1 fänkål
  • 0.5 st citron
  • 4 st hamburgerbröd
  • 0.5 kruka plocksallad
  • 2 st tomater, skivade
  • salt
  • Dressing:
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 salladslök, finstrimlad
  • 1 dl smörgåsgurka, finhackad
  • 2 msk kapris
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 tsk dijonsenap
  • peppar
  • salt

Fiskburgare med knaprig dressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. 1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Smaka av.
  2. Stek fiskbitarna i smör i en stekpanna tills de är gyllene och genomstekta, enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skiva fänkål supertunt (med kniv/osthyvel/mandolin). Pressa över citron och salta. Rör om.
  4. Bygg burgare med sallad, fisk, tomat, fänkål och dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sej i ugnen med krispig topping

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Skaldjursmarmite

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Torskrygg med med rödbetor, kaprisbär och brynt smör

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxfilé med romsås

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(121)