Chokladdoppad kokoskola
  • Tid 20 min + tid i frys

Chokladdoppad kokoskola

0 (0 betyg)

Julgodis med kokoskola doppad i mörk choklad

  • Tillagningstid 20 min + tid i frys
  • Ingredienser 3

Ingredienser

50 stycken
  • 397 g karamelliserad mjölk (1 burk)
  • 200 g kokosflingor
  • 150 g chokladknappar, mörka
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rör ihop karamelliserad mjölk med kokosflingor till en jämn smet. Låt stelna i frys ca 10 min. Klicka ut smeten på en bricka med bakplåtspapper. Låt stå i frysen, minst 10 min.

  2. 2

    Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Låt svalna tills chokladen inte är så rinnig. Doppa bollarna i chokladen (t ex med hjälp av en liten gaffel) en i taget och lägg tillbaka på pappret. Låt stelna i kylen ca 15 min. Förvara i kyl med tättslutande lock.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar