
Chokladbräck med nötter och russin
Betyg (1-5):
Gott godis med mandel, russin eller müsli.
Tillagningstid: 40 minuter
25 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 200 g vit, ljus eller mörk blockchoklad
- 1 dl hackad sötmandel, russin eller müsli
Gör så här
- Bryt chokladen i bitar, lägg dem i en djup tallrik och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält. Eller smält i mikron på högsta effekt 1-2 minuter.
- Blanda ner mandel, russin eller müsli i chokladen. Bred ut den till 2 längder för 25 bitar (ca 30 x 5 cm). Låt chokladen stelna och skär den sedan i ca 3 cm breda bitar.
- Förvara i tät burk med papper mellan lagren.
Liknande recept
Chokladbräck med nötter och russin
Betyg (1-5):
Gott godis med mandel, russin eller müsli.
Tillagningstid: 40 minuter
25 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Bryt chokladen i bitar, lägg dem i en djup tallrik och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält. Eller smält i mikron på högsta effekt 1-2 minuter.
- Blanda ner mandel, russin eller müsli i chokladen. Bred ut den till 2 längder för 25 bitar (ca 30 x 5 cm). Låt chokladen stelna och skär den sedan i ca 3 cm breda bitar.
- Förvara i tät burk med papper mellan lagren.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!