Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Strimlad biff med ingefära, soja och sesamolja.
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera köttet ca 15 min.
Rosta sesamfröna i en torr, het stekpanna till fin färg. Lägg dem åt sidan.
Hetta upp pannan med olja och stek köttet i omgångar tills det mesta av marinaden kokat in, ca 5 min. Lägg tillbaka allt i pannan och vänd ner purjolök och sesamfrön, stek ytterligare någon min.
Servera med jasminris och kimchi.
Logga in för att skriva en kommentar
Hanna - du har givetvis rätt. Vi har nu tagit bort receptet från kategorin GI. Tack för att du uppmärksammade oss på det! /Elsa, webbredaktör
Jag har svårt att se det här som GI när förslaget är att servera med jasminris. Riktigt pinsamt att läsa.
Fantastiskt gott, min 8-åring som inte är bra på att äta kött älskade detta och gav det högsta betyg. Mitt enda problem är vad jag skall göra med all sesamoljan. Vi kan ju tyvärr inte äta detta varje vecka.
Mycket gott! Brukar dock alltid lägga köttet i marinad minst en timme i förväg så det blir ordentligt med smak.