För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Wraps med tandoorinuggets och raita

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Ibland är det praktiskt att kunna äta maten med händerna. Fyll stora libabröd (libanesista tunnbröd) med tandoorikryddade ärtnuggets, krispig sallad, tomat och raita och ta med ut på balkongen och ät.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 förpackning ärtnugget tandoori (Änglamarka)
  • 200 g isbergssallad, strimlad
  • 2 tomater, skivade
  • färsk mynta
  • 4 libanesiska tunnbröd (libabröd)
  • Raita:
  • 0.5 gurka
  • 2 dl turkisk yoghurt (10%)
  • 1 kruka mynta eller koriander, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Tillaga nuggetsen enligt anvisningen på förpackningen. Skala, halvera, kärna ur och tärna gurkan. Blanda med yoghurt, mynta och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fördela sallad, tomater och ev mynta på tunnbröden. Lägg på nuggets och klicka på raitan. Vik ihop till wraps och servera.

Tips

Slå in wrapsen i smörgåspapper och ta med ut och ät.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig fettuccine med ärter och frasigt citronsmul

(4)

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

(38)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(10)

Gröna ärtbiffar med mynta och citron

(4)

Grön tortellinisoppa med ärter, spenat och örter

(7)

Vegopizza på kikärtsbotten

(19)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 förpackning ärtnugget tandoori (Änglamarka)
  • 200 g isbergssallad, strimlad
  • 2 tomater, skivade
  • färsk mynta
  • 4 libanesiska tunnbröd (libabröd)
  • Raita:
  • 0.5 gurka
  • 2 dl turkisk yoghurt (10%)
  • 1 kruka mynta eller koriander, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • salt och svartpeppar

Wraps med tandoorinuggets och raita

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Ibland är det praktiskt att kunna äta maten med händerna. Fyll stora libabröd (libanesista tunnbröd) med tandoorikryddade ärtnuggets, krispig sallad, tomat och raita och ta med ut på balkongen och ät.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga nuggetsen enligt anvisningen på förpackningen. Skala, halvera, kärna ur och tärna gurkan. Blanda med yoghurt, mynta och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fördela sallad, tomater och ev mynta på tunnbröden. Lägg på nuggets och klicka på raitan. Vik ihop till wraps och servera.

Tips

Slå in wrapsen i smörgåspapper och ta med ut och ät.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig fettuccine med ärter och frasigt citronsmul

(4)

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

(38)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(10)

Gröna ärtbiffar med mynta och citron

(4)

Grön tortellinisoppa med ärter, spenat och örter

(7)

Vegopizza på kikärtsbotten

(19)