Wrap med fläskfilé, sallad och svamp
  • Tid 25 min
  • Ugn 275º

Wrap med fläskfilé, sallad och svamp

2.5 (20 betyg)

Supersnabb lyx-wrap med rosmarin toppad med parmesan.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 15
  • Ugnstemperatur 275º

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g putsad fläskfilé, skuren i tunna skivor
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk repade blad av rosmarinkvistar
  • 1 pressad vitlöksklyftor
  • 200 g tunt skivade, stekta champinjoner
  • 4 uppvärmda wraps
Sallad:
  • 0.5 liter blandad sallad
  • 4 kokta potatisar, skurna i bitar
Dressing:
  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Till servering:
  • 0.5 dl parmesanost i flisor
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Banka ut filéskivorna riktigt tunt. Lägg ut skivorna på en oljad ugnsplåt. Blanda olivolja, rosmarin och vitlök och klappa in köttet med kryddoljan. Om du vill ha champinjonerna stekta kan du lägga dem tillsammans med köttet

  2. 2

    Blanda salladen med dressingen. Sätt in köttet under grillelementet 2-3 minuter. Lägg köttet på brödet, salta och peppra.

  3. 3

    Fördela champinjoner och sallad över och toppa med parmesanost.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar