Wokgryta med nudlar och currypasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (4 betyg)

Enkelt och snabblagat curry-fräs med paprika, soja och bambuskott.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tunt skivat innanlår
  • 2 finhackade gula lökar
  • 1 finstrimlad morot
  • 1 strimlad paprika
  • 250 g skivade bambuskott på burk
  • 2 msk olja
  • 2 msk soja, gärna söt
  • 1 tsk röd currypasta
  • 1 dl vatten
  • 1 krm peppar (efter smak)
  • 2 krm salt (efter smak)
  • Tillbehör:
  • 340 g äggnudlar

Gör så här

  1. Förbered kött och grönsaker. Skölj av bambuskotten med vatten och låt dem rinna av.
  2. Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna eller wok. Stek först köttet i omgångar och ta upp det.
  3. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet.
  4. Blanda i kött, soja, currypasta och vatten och hetta upp.
  5. Smaka av med salt och peppar. Servera med nudlar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Soppa med nudlar och färs

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hotch-potchsoppa

Betyg
Betyg
(2)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 400 g tunt skivat innanlår
  • 2 finhackade gula lökar
  • 1 finstrimlad morot
  • 1 strimlad paprika
  • 250 g skivade bambuskott på burk
  • 2 msk olja
  • 2 msk soja, gärna söt
  • 1 tsk röd currypasta
  • 1 dl vatten
  • 1 krm peppar (efter smak)
  • 2 krm salt (efter smak)
  • Tillbehör:
  • 340 g äggnudlar

Wokgryta med nudlar och currypasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (4 betyg)

Enkelt och snabblagat curry-fräs med paprika, soja och bambuskott.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förbered kött och grönsaker. Skölj av bambuskotten med vatten och låt dem rinna av.
  2. Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna eller wok. Stek först köttet i omgångar och ta upp det.
  3. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet.
  4. Blanda i kött, soja, currypasta och vatten och hetta upp.
  5. Smaka av med salt och peppar. Servera med nudlar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Soppa med nudlar och färs

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hotch-potchsoppa

Betyg
Betyg
(2)