Wokgryta med nudlar och currypasta

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Enkelt och snabblagat curry-fräs med paprika, soja och bambuskott.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 400 g tunt skivat innanlår
  • 2 finhackade gula lökar
  • 1 finstrimlad morot
  • 1 strimlad paprika
  • 250 g skivade bambuskott på burk
  • 2 msk olja
  • 2 msk soja, gärna söt
  • 1 tsk röd currypasta
  • 1 dl vatten
  • 1 krm peppar (efter smak)
  • Tillbehör:
  • 340 g äggnudlar

Gör så här

  1. Förbered kött och grönsaker. Skölj av bambuskotten med vatten och låt dem rinna av.
  2. Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna eller wok. Stek först köttet i omgångar och ta upp det.
  3. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet.
  4. Blanda i kött, soja, currypasta och vatten och hetta upp.
  5. Smaka av med salt och peppar. Servera med nudlar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Pumpasoppa med varmrökt sidfläsk och salvia

(15)

Bookmaker- burgare

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Brunchplåt

(33)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Grekisk hamburgare

(2)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 400 g tunt skivat innanlår
  • 2 finhackade gula lökar
  • 1 finstrimlad morot
  • 1 strimlad paprika
  • 250 g skivade bambuskott på burk
  • 2 msk olja
  • 2 msk soja, gärna söt
  • 1 tsk röd currypasta
  • 1 dl vatten
  • 1 krm peppar (efter smak)
  • Tillbehör:
  • 340 g äggnudlar

Wokgryta med nudlar och currypasta

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Enkelt och snabblagat curry-fräs med paprika, soja och bambuskott.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förbered kött och grönsaker. Skölj av bambuskotten med vatten och låt dem rinna av.
  2. Hetta upp hälften av oljan i en stor stekpanna eller wok. Stek först köttet i omgångar och ta upp det.
  3. Fräs sedan grönsakerna i resten av fettet.
  4. Blanda i kött, soja, currypasta och vatten och hetta upp.
  5. Smaka av med salt och peppar. Servera med nudlar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Pumpasoppa med varmrökt sidfläsk och salvia

(15)

Bookmaker- burgare

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Brunchplåt

(33)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Grekisk hamburgare

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies