Kassler med ajvar relish
  • Tid 20 min
  • Ugn 225º

Kassler med ajvar relish

3.16 (51 betyg)

Gratäng med koriander, spiskummin och paprika passar bra tillsammans med den smaksatta couscousen.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g skivad kassler
  • 1 dl ajvar relish av valfri styrka
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald mald spiskummin
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 5 dl couscous
  • 1 tsk gurkmeja
  • 300 g kokta gröna bönor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg kasslern lite omlott ganska trångt i en ugnssäker form. Blanda ajvar, crème fraiche och kryddor och bred över kasslern. Strö på paprikatärningarna. Gratinera i ugnen ca 15 minuter.

  2. 2

    Koka couscousen enligt anvisning på paketet men lägg också i gurkmeja.

  3. 3

    Servera kasslern och couscousen med grönsakerna och några salladsblad.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Ingrid

    Fantastisk gott, brukar ha i broccoli i stället för paprika.