Wok med nudlar och vattenkastanjer

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Wokpanna med krispiga grönsaker och sötsur sås.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 250 g äggnudlar
  • 150 g strimlad purjolök
  • 2 strimlade morötter
  • 1 röd paprika i bitar
  • 2 msk olja
  • 300 g strimlat kött av nöt eller gris
  • 0.5 msk socker,gärna råsocker
  • 1.5 msk soja
  • 1 msk ljus vinäger
  • 1 msk fisksås
  • 225 g vattenkastanjer
  • 1 krm koriander eller persilja
  • Tillbehör:
  • 4 msk sötsur sås

Gör så här

  1. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Fräs grönsakerna i hälften av oljan 3-4 minuter, börja med morötterna. Ta upp på fat.
  2. Stek köttet i resten av oljan. Blanda i socker, soja, vinäger och fisksås. Skölj vattenkastanjerna i vatten och låt dem rinna av. Blanda ner kastanjer, grönsaker och avrunna nudlar i köttet.
  3. Hetta upp, strö över kryddgrönt och servera genast med lite sötsur sås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(21)

Karréwok med äggnudlar

(28)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Strimlad skinkschnitzel med nudlar

(5)

Nudelsoppa

(9)

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

(30)

Wokgryta med nudlar och currypasta

(3)

Soppa med nudlar och färs

(13)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 250 g äggnudlar
  • 150 g strimlad purjolök
  • 2 strimlade morötter
  • 1 röd paprika i bitar
  • 2 msk olja
  • 300 g strimlat kött av nöt eller gris
  • 0.5 msk socker,gärna råsocker
  • 1.5 msk soja
  • 1 msk ljus vinäger
  • 1 msk fisksås
  • 225 g vattenkastanjer
  • 1 krm koriander eller persilja
  • Tillbehör:
  • 4 msk sötsur sås

Wok med nudlar och vattenkastanjer

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Wokpanna med krispiga grönsaker och sötsur sås.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Fräs grönsakerna i hälften av oljan 3-4 minuter, börja med morötterna. Ta upp på fat.
  2. Stek köttet i resten av oljan. Blanda i socker, soja, vinäger och fisksås. Skölj vattenkastanjerna i vatten och låt dem rinna av. Blanda ner kastanjer, grönsaker och avrunna nudlar i köttet.
  3. Hetta upp, strö över kryddgrönt och servera genast med lite sötsur sås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(21)

Karréwok med äggnudlar

(28)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Strimlad skinkschnitzel med nudlar

(5)

Nudelsoppa

(9)

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

(30)

Wokgryta med nudlar och currypasta

(3)

Soppa med nudlar och färs

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies