Karréwok med äggnudlar
  • Tid 20 min

Karréwok med äggnudlar

2.48 (27 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g fläskkarré
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 125 g äggnudlar
  • 2 msk olja
  • 500 g wokmix
  • 2 msk ingefära, riven
  • 1 tsk salt
  • 1 kruka koriander
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär köttet i mindre bitar och sedan i tunna skivor. Blanda med hälften av hoisinsåsen och vitlök.

  2. 2

    Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.

  3. 3

    Hetta upp olja i en wokpanna. Lägg ner wokmixen och ingefära och stek ca 6 min. Ruska om wokpannan då och då. Salta och lägg åt sidan.

  4. 4

    Hetta upp wokpannan igen och lägg i köttet. Stek ca 3 min, rör då och då.

  5. 5

    Vänd ner nudlar och resten av hoisinsåsen med köttet. Smaka av med salt. Servera direkt toppad med koriander.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Koka upp nudelvattnet i vattenkokaren så går det fortare.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar