Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost
  • Tid 15 min

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

4 (9 betyg)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.

  2. 2

    Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

Detta är ett lättlagat recept som inte kostar mer än 80 kronor för fyra personer. Se hur vi har räknat.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar