Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(72)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-10-18

Hej Mona, du behöver inte koka gnocchin först. Den går färdigt i pannan. Lycka till!

Mona

2021-10-16

Jättegott och lättlagat. Undrar om man ska koka gnocchi innan man steker den. Jag köpte en påse färdig gnocchi.

Anders

2020-02-06

Använde bacon istället för skinka, kanon!

Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(165)
Spara recept

Hel kyckling i ugn med rotfrukter och citron

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(255)
Spara recept

Huevos Rancheros

Betyg
Betyg
(237)
Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Crêpes med rödbetor och chèvre

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Aloo gobi

Betyg
Betyg
(358)
Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g Färsk gnocchi
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 400 g tomater, tärnade
  • 200 g rökt skinka, tärnad
  • 75 g fetaost, smulad
  • 1 msk torkad oregano
  • salt och svartpeppar

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(72)

Färsk gnocchi som steks och sedan blandas med torkad oregano, skinka, tomat och fetaost

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg.
  2. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-10-18

Hej Mona, du behöver inte koka gnocchin först. Den går färdigt i pannan. Lycka till!

Mona

2021-10-16

Jättegott och lättlagat. Undrar om man ska koka gnocchi innan man steker den. Jag köpte en påse färdig gnocchi.

Anders

2020-02-06

Använde bacon istället för skinka, kanon!

Ester

2019-06-06

Supergod! Särskiljt i relation till arbetsinsatsen. Jag tycker att halva mängden skinka räcker (har då använt rökt smörgåsskinka).

Malin

2019-05-10

Riktigt gott och superenkelt

Liknande recept

Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(165)
Spara recept

Hel kyckling i ugn med rotfrukter och citron

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(255)
Spara recept

Huevos Rancheros

Betyg
Betyg
(237)
Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Crêpes med rödbetor och chèvre

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Aloo gobi

Betyg
Betyg
(358)