Vegetarisk wok med tofu
  • Tid 30 min

Vegetarisk wok med tofu

4 (2 betyg)

Grönsaker och tofu blandade i en härlig wok.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 3 dl ris
  • 200 g tofu
  • 900 g frysta wokgrönsaker classic
  • 1 paprika, strimlad
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 dl hoisinsås
  • 1 kruka koriander
  • 2 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Skär tofun i 1 cm tärningar. Hetta upp lite av oljan i en stekpanna och stek tofun gyllene runt om. Lägg åt sidan.

  2. 2

    Hetta upp en wok eller stor stekpanna och woka alla grönsakerna, vitlök och chili i olja 3-5 min.

  3. 3

    Vänd ner hoisinsåsen och tofun, smaka av med salt och peppar. Servera direkt så krispet i grönsakerna finns kvar.

  4. 4

    Servera woken med ris och koriander

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar