Varm choklad med kanel och vanilj

Varm choklad med kanel och vanilj

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 2 msk kakao
  • 2 msk socker
  • 1 kanelstång
  • 1 vaniljstång, eller motsvarande mängd vaniljsocker
  • 1 liter mjölk
  • vispad grädde, eventuellt

Gör så här

  1. Blanda kakao, socker, kanelstång, vanilj och mjölk. Värm försiktigt under omrörning.

Servering

Häll på termos eller servera genast, eventuellt med vispad grädde till.

Tips

En vaniljstång motsvarar en tsk vaniljsocker. Du kan också byta ut kakaon till O´boy, uteslut då sockret.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Varm choklad med kanel och vanilj
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 msk kakao
  • 2 msk socker
  • 1 kanelstång
  • 1 vaniljstång, eller motsvarande mängd vaniljsocker
  • 1 liter mjölk
  • vispad grädde, eventuellt

Varm choklad med kanel och vanilj

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda kakao, socker, kanelstång, vanilj och mjölk. Värm försiktigt under omrörning.

Servering

Häll på termos eller servera genast, eventuellt med vispad grädde till.

Tips

En vaniljstång motsvarar en tsk vaniljsocker. Du kan också byta ut kakaon till O´boy, uteslut då sockret.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!