Ungersk kebab

Betyg (1-5):
3.67 (39 betyg)

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 500 g nötfärs
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 msk paprikapulver
  • 1 tsk kumminfrön
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 tsk neutral olja
  • 2 gula lökar, skivade
  • 2 msk smör
  • 4 pitabröd
  • 100 g rödkål, finstrimlad
  • 1 dl ajvar relish, till servering
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda färsen med vitlök, paprikapulver, kummin, salt, peppar och chiliflakes. Dela färsen i 4 bitar och rulla till bollar. Platta till bollarna så mycket det går.
  2. Stek i riktigt het stekpanna med olja till fin färg på båda sidor. Stek löken i smör tills den har fin färg och är söt i smaken.
  3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Fyll bröden med fint strimlad rödkål, biff, brynt lök och en klick ajvar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Koriandermissbrukare

2019-04-01

Jag kommer från Ungern och min Mormor brukade laga detta efter industriarbetet.

Sandra

2019-01-27

Väldigt god! Både barn och vuxna tyckte om denna rätt.

Jan

2018-10-16

I Berlin kan man äta fantastiska vegetariska kebaber. Kan vi få ett recept?

Tove

2017-12-20

Jättegott!

Jeanette

2017-11-26

Detta var jättegott! Och enkelt. Och min son gillade det tjohooo full pott 😁

Liknande recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(118)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(55)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(17)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(13)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(9)

Kålwrap med grillade bönbiffar

(6)

Kycklingbollar med dill och citron

(55)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g nötfärs
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 msk paprikapulver
  • 1 tsk kumminfrön
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 tsk neutral olja
  • 2 gula lökar, skivade
  • 2 msk smör
  • 4 pitabröd
  • 100 g rödkål, finstrimlad
  • 1 dl ajvar relish, till servering
  • 1 tsk salt

Ungersk kebab

Betyg (1-5):
3.67 (39 betyg)

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färsen med vitlök, paprikapulver, kummin, salt, peppar och chiliflakes. Dela färsen i 4 bitar och rulla till bollar. Platta till bollarna så mycket det går.
  2. Stek i riktigt het stekpanna med olja till fin färg på båda sidor. Stek löken i smör tills den har fin färg och är söt i smaken.
  3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Fyll bröden med fint strimlad rödkål, biff, brynt lök och en klick ajvar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Koriandermissbrukare

2019-04-01

Jag kommer från Ungern och min Mormor brukade laga detta efter industriarbetet.

Sandra

2019-01-27

Väldigt god! Både barn och vuxna tyckte om denna rätt.

Jan

2018-10-16

I Berlin kan man äta fantastiska vegetariska kebaber. Kan vi få ett recept?

Tove

2017-12-20

Jättegott!

Jeanette

2017-11-26

Detta var jättegott! Och enkelt. Och min son gillade det tjohooo full pott 😁

Liknande recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(118)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(55)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(17)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(13)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(9)

Kålwrap med grillade bönbiffar

(6)

Kycklingbollar med dill och citron

(55)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies