Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

En annorlunda tunnbrödsrulle med färs och lingon

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g potatis
  • 500 g viltfärs eller annan färs
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tunnbröd
  • 1 tsk salt
  • Sås
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • rårörda lingon
  • 2 salladslök, strimlade

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.

Sås:

  1. Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela färsen i fyra bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar.
  3. Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.
  4. Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Biff Rydberg med crème fraiche och pepparrot

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Lövbiffspaket med örtpotatis

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fläskytterfilé med potatisgratäng

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Steak à lorange med krämig rotfruktspytt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Bönfärsbiffar med löksky

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Honungsstekt fläskfilé med grönsaksragu

Betyg
Betyg
(7)
Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g potatis
  • 500 g viltfärs eller annan färs
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tunnbröd
  • 1 tsk salt
  • Sås
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • rårörda lingon
  • 2 salladslök, strimlade

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

En annorlunda tunnbrödsrulle med färs och lingon

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.

Sås:

  1. Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela färsen i fyra bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar.
  3. Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.
  4. Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Biff Rydberg med crème fraiche och pepparrot

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Lövbiffspaket med örtpotatis

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fläskytterfilé med potatisgratäng

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Steak à lorange med krämig rotfruktspytt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Bönfärsbiffar med löksky

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Honungsstekt fläskfilé med grönsaksragu

Betyg
Betyg
(7)