Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon
  • Tid 25 min

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

0 (0 betyg)

En annorlunda tunnbrödsrulle med färs och lingon

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 13

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g potatis
  • 500 g viltfärs eller annan färs
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tunnbröd
Sås
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • salt och svartpeppar
Till servering
  • rårörda lingon
  • 2 salladslök, strimlade
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen i saltat vatten.

Sås:

  1. 1

    Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.

  2. 2

    Dela färsen i fyra bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar.

  3. 3

    Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.

  4. 4

    Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar