Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

En annorlunda tunnbrödsrulle med färs och lingon

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g potatis
  • 500 g viltfärs eller annan färs
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tunnbröd
  • 1 tsk salt
  • Sås
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • rårörda lingon
  • 2 salladslök, strimlade

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.

Sås:

  1. Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela färsen i fyra bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar.
  3. Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.
  4. Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rårakor med fläsk och rårörda lingon

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Oxfilétournedos med savoykål, bacon och tryffelpotatispuré

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Pannbiff med kryddpeppar och stekt lök

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Fläskkotlett med skysås och mos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kassler med färskpotatismush

Betyg
Betyg
(23)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g potatis
  • 500 g viltfärs eller annan färs
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tunnbröd
  • 1 tsk salt
  • Sås
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • rårörda lingon
  • 2 salladslök, strimlade

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

En annorlunda tunnbrödsrulle med färs och lingon

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.

Sås:

  1. Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela färsen i fyra bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar.
  3. Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.
  4. Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rårakor med fläsk och rårörda lingon

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Oxfilétournedos med savoykål, bacon och tryffelpotatispuré

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Pannbiff med kryddpeppar och stekt lök

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Fläskkotlett med skysås och mos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kassler med färskpotatismush

Betyg
Betyg
(23)