För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

En annorlunda tunnbrödsrulle med färs och lingon

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g potatis
  • 500 g viltfärs eller annan färs
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tunnbröd
  • 1 tsk salt
  • Sås
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • rårörda lingon
  • 2 salladslök, strimlade

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.

Sås:

  1. Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela färsen i fyra bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar.
  3. Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.
  4. Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltrostad potatis och palsternacka med lövbiff och kryddsmör

(4)

Köttbullar i grönpepparsås

(65)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(9)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Oxfilétournedos med savoykål, bacon och tryffelpotatispuré

(61)

Bolognese

(9)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g potatis
  • 500 g viltfärs eller annan färs
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tunnbröd
  • 1 tsk salt
  • Sås
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl finhackad smörgåsgurka
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • rårörda lingon
  • 2 salladslök, strimlade

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

En annorlunda tunnbrödsrulle med färs och lingon

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.

Sås:

  1. Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela färsen i fyra bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar.
  3. Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.
  4. Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saltrostad potatis och palsternacka med lövbiff och kryddsmör

(4)

Köttbullar i grönpepparsås

(65)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(9)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Oxfilétournedos med savoykål, bacon och tryffelpotatispuré

(61)

Bolognese

(9)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)