Tunnbrödschips med västerbottensost
  • Tid 10 min
  • Ugn 225º

Tunnbrödschips med västerbottensost

3 (3 betyg)

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

4 portioner
  • 4 skivor hårt tunnbröd
  • 4 dl riven västerbottensost (ca 160 g)
Dipp:
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1.5 dl gräddfil
  • 3 msk majonnäs
  • 1.5 msk senap
  • 1.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 3 msk hackad dill
  • salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Fördela den rivna osten över bröden och grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 7 min. Låt svalna och bryt i bitar.

  2. 2

    Blanda alla ingredienserna till dippen och smaka av med salt. Servera till chipsen.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Köp en färdig dilldippmix.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Åke Friman

    Njaa.. Andra gången jag gjorde detta så penslade jag bröden lite med flytande smör och rev parmesanost istället och en gnutta salt. 225 grade i ugnen ca 4 min. Mycket bättre...