Tunnbrödsrullesnittar

Tunnbrödsrullesnittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Små rullar av tunnbröd med färskpotatis, Västerbottensost och rom. Perfekt tilltugg att välkomna gästerna med.

Tillagningstid: 30 minuter
16 st
  • 250 g kokt och riven färskpotatis
  • 1.5 dl riven Västerbottensost
  • 3 krm grovmalen vitpeppar
  • 1 dl hackad dill, eller gräslök
  • 2 tunnbröd
  • 75 g laxrom, eller annan rom
  • Garnering:
  • 0.25 dl dill, på kvist

Gör så här

  1. Blanda färskpotatis, Västerbottensost, salt, peppar och dill.
  2. Bred fyllningen på tunnbröden och rulla ihop.
  3. Skiva rullarna i cirka två centimeter tjocka skivor.
  4. Lägg upp på ett fat och garnera bitarna med rom och lite klippt dill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tunnbrödsrullesnittar
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 250 g kokt och riven färskpotatis
  • 1.5 dl riven Västerbottensost
  • 3 krm grovmalen vitpeppar
  • 1 dl hackad dill, eller gräslök
  • 2 tunnbröd
  • 75 g laxrom, eller annan rom
  • Garnering:
  • 0.25 dl dill, på kvist

Tunnbrödsrullesnittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Små rullar av tunnbröd med färskpotatis, Västerbottensost och rom. Perfekt tilltugg att välkomna gästerna med.

Tillagningstid: 30 minuter
16 st

Gör så här

  1. Blanda färskpotatis, Västerbottensost, salt, peppar och dill.
  2. Bred fyllningen på tunnbröden och rulla ihop.
  3. Skiva rullarna i cirka två centimeter tjocka skivor.
  4. Lägg upp på ett fat och garnera bitarna med rom och lite klippt dill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!