För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Trädgårdssylt med hallon, vinbär och äpple

Betyg (1-5):
2.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter + tid att svalna
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter hallon
  • 1 liter röda vinbär
  • 0.5 liter äpple, skalat och rivet (ca 5 st)
  • 8 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 1 krm natriumbensoat, eventuellt

Gör så här

  1. Lägg bär, äpple, socker och vatten i en rymlig kastrull eller gryta. Koka ca 20 min utan lock. Tillsätt ev natriumbensoat, utrört i lite av sylten.
  2. Ös upp i rena varma glasburkar, ända upp till kanten. Sätt genast på lock och låt svalna helt så att sylten tjocknar. Förvara svalt.
  3. Natriumbensoat är ett konserveringsmedel som gör att sylten håller längre. Vill du inte använda det måste du frysa sylten. Ös då upp i fryståliga burkar eller påsar.

Tips

Tur att det finns bär även i frysdisken – välj dina favoriter!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gino med glass

(11)

Mumsig hallonlemonad

(20)

Grillade fruktspett

(19)

Lingonkokta päron med vaniljcreme

(17)

Snabba marängbakelser

(3)

Hallonsemifreddo

(30)

Klar lingonsill med rödlök och äpple

(7)

Fläderlemonad med hallon

(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 liter hallon
  • 1 liter röda vinbär
  • 0.5 liter äpple, skalat och rivet (ca 5 st)
  • 8 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 1 krm natriumbensoat, eventuellt

Trädgårdssylt med hallon, vinbär och äpple

Betyg (1-5):
2.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter + tid att svalna
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg bär, äpple, socker och vatten i en rymlig kastrull eller gryta. Koka ca 20 min utan lock. Tillsätt ev natriumbensoat, utrört i lite av sylten.
  2. Ös upp i rena varma glasburkar, ända upp till kanten. Sätt genast på lock och låt svalna helt så att sylten tjocknar. Förvara svalt.
  3. Natriumbensoat är ett konserveringsmedel som gör att sylten håller längre. Vill du inte använda det måste du frysa sylten. Ös då upp i fryståliga burkar eller påsar.

Tips

Tur att det finns bär även i frysdisken – välj dina favoriter!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gino med glass

(11)

Mumsig hallonlemonad

(20)

Grillade fruktspett

(19)

Lingonkokta päron med vaniljcreme

(17)

Snabba marängbakelser

(3)

Hallonsemifreddo

(30)

Klar lingonsill med rödlök och äpple

(7)

Fläderlemonad med hallon

(1)