Tortillachips med dipp och frukt

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Krispiga som chips men söta! Servera med de bär och frukter som finns till hands och dippa i kvarg med vaniljsmak

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 1 förpackning små tortillabröd
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • Till servering:
  • 2 dl kvarg, med vaniljsmak
  • 2 nektarin, i bitar
  • 1 äpple, i klyftor
  • 1 liter jordgubbar
  • vattenmelon, i små skivor eller annan valfri frukt i säsong

Gör så här

  1. Pensla tortillabröden med vatten på båda sidorna. Strö socker över tortillabröden och grilla hastigt på svag glöd.
  2. Lägg på en plåt att kallna och torka till. Bryt ev i bitar och servera med vaniljkvarg och frukt.

Tips

Smaksätt sockret med kanel eller kardemumma.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Min godaste rabarberpaj

(27)

Vit chokladtryffel

(37)

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

(1)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Frukt och bär med vaniljkräm

(1)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Banoffee-paj

(83)

Kardemumma- och vaniljpannacotta med rabarberkompott och mandelkrisp

(36)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 förpackning små tortillabröd
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • Till servering:
  • 2 dl kvarg, med vaniljsmak
  • 2 nektarin, i bitar
  • 1 äpple, i klyftor
  • 1 liter jordgubbar
  • vattenmelon, i små skivor eller annan valfri frukt i säsong

Tortillachips med dipp och frukt

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Krispiga som chips men söta! Servera med de bär och frukter som finns till hands och dippa i kvarg med vaniljsmak

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla tortillabröden med vatten på båda sidorna. Strö socker över tortillabröden och grilla hastigt på svag glöd.
  2. Lägg på en plåt att kallna och torka till. Bryt ev i bitar och servera med vaniljkvarg och frukt.

Tips

Smaksätt sockret med kanel eller kardemumma.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Min godaste rabarberpaj

(27)

Vit chokladtryffel

(37)

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

(1)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Frukt och bär med vaniljkräm

(1)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Banoffee-paj

(83)

Kardemumma- och vaniljpannacotta med rabarberkompott och mandelkrisp

(36)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies