För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tortelloni med avokado och räkor

Betyg (1-5):
3.27 (103 betyg)

Fylld pasta med skaldjur och grönt. Snabbt och enkelt!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färsk tortelloni, fylld med örter eller pesto
  • 2 msk olivolja
  • 1 hackad purjolök
  • 1 krm svartpeppar
  • 1.5 dl vitt vin
  • 2 dl hackad dill
  • 2 tunt skivade avokado
  • 300 g skalade räkor
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen, medan du förbereder de andra ingredienserna. Värm upp en stekpanna med olja och låt purjolöken mjukna på ganska låg värme, utan att den tar färg.
  2. Salta, peppra och tillsätt vinet. Vänd ihop avrunnen tortelloni, purjolök, dill, avokado, räkor och parmesan. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frredrik

2014-05-01

Ser gott ut !

Liknande recept

Kräftsoppa

(21)

Räk- och kräftsallad med matvete

(72)

Räktacos

(14)

Omelett med avokado- och räksallad

(22)

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris

(6)

Pasta med musslor och tomat

(10)

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(1)

Tonis hummer

(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g färsk tortelloni, fylld med örter eller pesto
  • 2 msk olivolja
  • 1 hackad purjolök
  • 1 krm svartpeppar
  • 1.5 dl vitt vin
  • 2 dl hackad dill
  • 2 tunt skivade avokado
  • 300 g skalade räkor
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 tsk salt

Tortelloni med avokado och räkor

Betyg (1-5):
3.27 (103 betyg)

Fylld pasta med skaldjur och grönt. Snabbt och enkelt!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen, medan du förbereder de andra ingredienserna. Värm upp en stekpanna med olja och låt purjolöken mjukna på ganska låg värme, utan att den tar färg.
  2. Salta, peppra och tillsätt vinet. Vänd ihop avrunnen tortelloni, purjolök, dill, avokado, räkor och parmesan. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frredrik

2014-05-01

Ser gott ut !

Liknande recept

Kräftsoppa

(21)

Räk- och kräftsallad med matvete

(72)

Räktacos

(14)

Omelett med avokado- och räksallad

(22)

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris

(6)

Pasta med musslor och tomat

(10)

Caesarsallad med grillade kungsräkor

(1)

Tonis hummer

(0)