Tortelloni med avokado och räkor

Betyg (1-5):
3.27 (102 betyg)

Fylld pasta med skaldjur och grönt. Snabbt och enkelt!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 500 g färsk tortelloni, fylld med örter eller pesto
  • 2 msk olivolja
  • 1 hackad purjolök
  • 1 krm svartpeppar
  • 1.5 dl vitt vin
  • 2 dl hackad dill
  • 2 tunt skivade avokado
  • 300 g skalade räkor
  • 1 dl riven parmesanost

Gör så här

  1. Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen, medan du förbereder de andra ingredienserna. Värm upp en stekpanna med olja och låt purjolöken mjukna på ganska låg värme, utan att den tar färg.
  2. Salta, peppra och tillsätt vinet. Vänd ihop avrunnen tortelloni, purjolök, dill, avokado, räkor och parmesan. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frredrik

2014-05-01

Ser gott ut !

Liknande recept

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris - Coop

(1)

Kräftsoppa - Coop

(21)

Torsk på grönsaksbädd med rosa sås - Coop

(1)

Bloody mary-sallad med räkor - Coop

(5)

Krämig gryta med räkor - Coop

(11)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 500 g färsk tortelloni, fylld med örter eller pesto
  • 2 msk olivolja
  • 1 hackad purjolök
  • 1 krm svartpeppar
  • 1.5 dl vitt vin
  • 2 dl hackad dill
  • 2 tunt skivade avokado
  • 300 g skalade räkor
  • 1 dl riven parmesanost

Tortelloni med avokado och räkor

Betyg (1-5):
3.27 (102 betyg)

Fylld pasta med skaldjur och grönt. Snabbt och enkelt!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen, medan du förbereder de andra ingredienserna. Värm upp en stekpanna med olja och låt purjolöken mjukna på ganska låg värme, utan att den tar färg.
  2. Salta, peppra och tillsätt vinet. Vänd ihop avrunnen tortelloni, purjolök, dill, avokado, räkor och parmesan. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frredrik

2014-05-01

Ser gott ut !

Liknande recept

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris - Coop

(1)

Kräftsoppa - Coop

(21)

Torsk på grönsaksbädd med rosa sås - Coop

(1)

Bloody mary-sallad med räkor - Coop

(5)

Krämig gryta med räkor - Coop

(11)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies