För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Torskfilé i ugn med champinjoner och skaldjur

Betyg (1-5):
2.58 (12 betyg)

Ugnstemperatur:200º-Grill
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torskfilé
  • Panering:
  • 1 uppvispade ägg
  • 2 dl ströbröd
  • vitpeppar
  • salt
  • Till torskfilén:
  • matfett till ugnsformen
  • 150 g skivade champinjoner
  • 170 g kräftstjärt, i saltlake (1 burk)
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 fiskbuljong (tärning), smulad
  • 0.5 tsk dragon
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • Garnering:
  • 2 msk hackad dill

Gör så här

  1. Skölj och torka fiskfiléerna. Doppa dem i ägg och vänd dem i kryddat ströbröd. Lägg fisken i en smord ugnsform. Lägg även champinjoner, kräftstjärtar (utan saltlaken), vitlök, buljongtärning och dragon i formen. Häll grädden vid sidan av fisken och låt formen stå i ugnen 20-25 minuter. Strö över dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bengt

2014-04-01

Riktigt gott!

Liknande recept

Camillas bouillabaisse

(14)

Fisksoppa med saffrans-aioli

(35)

Peixe ao lumbo - lumbofisk

(3)

Asiatisk fiskgryta

(8)

Moules-gryta torsk och räkor

(35)

Fiskfilé à la Walewska

(32)

Torsk på grönsaksbädd med rosa sås

(2)

Lax- och skaldjursgryta med saffran

(15)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g torskfilé
  • Panering:
  • 1 uppvispade ägg
  • 2 dl ströbröd
  • vitpeppar
  • salt
  • Till torskfilén:
  • matfett till ugnsformen
  • 150 g skivade champinjoner
  • 170 g kräftstjärt, i saltlake (1 burk)
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 fiskbuljong (tärning), smulad
  • 0.5 tsk dragon
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • Garnering:
  • 2 msk hackad dill

Torskfilé i ugn med champinjoner och skaldjur

Betyg (1-5):
2.58 (12 betyg)

Ugnstemperatur:200º-Grill
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj och torka fiskfiléerna. Doppa dem i ägg och vänd dem i kryddat ströbröd. Lägg fisken i en smord ugnsform. Lägg även champinjoner, kräftstjärtar (utan saltlaken), vitlök, buljongtärning och dragon i formen. Häll grädden vid sidan av fisken och låt formen stå i ugnen 20-25 minuter. Strö över dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bengt

2014-04-01

Riktigt gott!

Liknande recept

Camillas bouillabaisse

(14)

Fisksoppa med saffrans-aioli

(35)

Peixe ao lumbo - lumbofisk

(3)

Asiatisk fiskgryta

(8)

Moules-gryta torsk och räkor

(35)

Fiskfilé à la Walewska

(32)

Torsk på grönsaksbädd med rosa sås

(2)

Lax- och skaldjursgryta med saffran

(15)