För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Torsk med tomat, halloumi och dill

Betyg (1-5):
4.09 (11 betyg)

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 tsk svartpeppar eller citronpeppar
  • 1 burk tomatsås (ca 350 g)
  • 100 g halloumi
  • 1 kruka dill
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 500 g torskfilé
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Koka bulgurn enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg torsken i en ugnsform och krydda med salt och peppar. Häll över tomatsåsen och tillred mitt i ugnen tills fisken har en innertemperatur på 46°, ca 20 min.
  3. Riv halloumin och finhacka dillen. Blanda ihop och toppa fisken när den kommer ut ur ugnen. Riv ev över lite citron- skal, endast det gula.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Andreas

2017-01-17

Ska ugnen va på 200 grader eller 175? :-) Blev gott på 175 grader i alla fall.

Sigrid

2016-09-06

Jättegott och superenkelt! Hade lite olivolja och lite honung i tomatsåsen, annars följdes receptet som det var.

Liknande recept

Citron- och persiljepanerad rödspättafilé

(14)

Fiskgryta med saffran och räkor

(53)

Ugnsfisk med saffran och vitlök

(24)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Asiatisk fisk i ugn

(23)

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

(2)

Ugnslax med kokos och apelsin

(51)

Torsk i saffranssås med rosépeppar

(85)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 tsk svartpeppar eller citronpeppar
  • 1 burk tomatsås (ca 350 g)
  • 100 g halloumi
  • 1 kruka dill
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 500 g torskfilé
  • 0.5 tsk salt

Torsk med tomat, halloumi och dill

Betyg (1-5):
4.09 (11 betyg)

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Koka bulgurn enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg torsken i en ugnsform och krydda med salt och peppar. Häll över tomatsåsen och tillred mitt i ugnen tills fisken har en innertemperatur på 46°, ca 20 min.
  3. Riv halloumin och finhacka dillen. Blanda ihop och toppa fisken när den kommer ut ur ugnen. Riv ev över lite citron- skal, endast det gula.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Andreas

2017-01-17

Ska ugnen va på 200 grader eller 175? :-) Blev gott på 175 grader i alla fall.

Sigrid

2016-09-06

Jättegott och superenkelt! Hade lite olivolja och lite honung i tomatsåsen, annars följdes receptet som det var.

Liknande recept

Citron- och persiljepanerad rödspättafilé

(14)

Fiskgryta med saffran och räkor

(53)

Ugnsfisk med saffran och vitlök

(24)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Asiatisk fisk i ugn

(23)

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

(2)

Ugnslax med kokos och apelsin

(51)

Torsk i saffranssås med rosépeppar

(85)