För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Torsk med musselsås i foliepaket

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Laga fisken i god sås i foliepaket på grillen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g filé av torsk eller annan vit fisk
  • svartpeppar
  • 20 tvättade färska blåmusslor
  • 1 knippe färsk persilja
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • salt

Gör så här

  1. Salta och peppra fisken och fördela den på fyra bitar aluminiumfolie. Vik upp kanterna och lägg på musslor, lite persilja, timjan, lök och vitlök. Häll på grädde och vitt vin. Salta, peppra och dra ihop kanterna till täta paket.
  2. Lägg dem på en riktigt het grill, minst 250°, under lock i 10–15 min.
  3. Tips! Laga foliepaketen i ugnen hela året om!

Servering

Servera med nykokt färskpotatis eller en bit gott bröd och en stor grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pasta med heta räkor

(158)

Moules marinières

(2)

Fiskgratäng med räkor och dill

(154)

Fisksoppa med blåmusslor

(7)

Capellini med räkor och lime

(21)

Krämig räkpasta med kålrotsspaghetti

(7)

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

(7)

Krämig gryta med räkor

(20)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g filé av torsk eller annan vit fisk
  • svartpeppar
  • 20 tvättade färska blåmusslor
  • 1 knippe färsk persilja
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • salt

Torsk med musselsås i foliepaket

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Laga fisken i god sås i foliepaket på grillen.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra fisken och fördela den på fyra bitar aluminiumfolie. Vik upp kanterna och lägg på musslor, lite persilja, timjan, lök och vitlök. Häll på grädde och vitt vin. Salta, peppra och dra ihop kanterna till täta paket.
  2. Lägg dem på en riktigt het grill, minst 250°, under lock i 10–15 min.
  3. Tips! Laga foliepaketen i ugnen hela året om!

Servering

Servera med nykokt färskpotatis eller en bit gott bröd och en stor grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pasta med heta räkor

(158)

Moules marinières

(2)

Fiskgratäng med räkor och dill

(154)

Fisksoppa med blåmusslor

(7)

Capellini med räkor och lime

(21)

Krämig räkpasta med kålrotsspaghetti

(7)

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

(7)

Krämig gryta med räkor

(20)