Tofustroganoff
Tofustroganoff
  • Tid 25 min

Tofustroganoff

3.67 (15 betyg)

Stroganoff gjord på tofu och soltorkade tomater.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 250 g tofu, gärna rökt
  • 1 st gul lök, hackad
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk olja
  • 10 st marinerade soltorkade tomater, strimlade
  • 1 msk fransk senap
  • 400 g krossade tomater med örter
  • 1 dl vatten
  • salt och peppar
Till servering
  • 3 dl ris
  • 70 g salladsmix
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär tofu i strimlor. Stek lök, vitlök och tomatpuré i smör. Stek under omrörning ca 4 min.

  2. 2

    Tillsätt soltorkade tomater, senap, krossade tomater, vatten och tofun. Låt sjuda under lock ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.

  3. 3

    Servera stroganoffen med ris och sallad.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar